Hallo!

Ik ben Kiki de Boer, 21 jaar oud en op dit moment studente bij Aventus in Apeldoorn. Zelf ben ik woonachtig in Zutphen en ik reis dus elke dag op en neer naar mijn school om meer te leren over Mediavormgeving! Hier leer ik goed fotograferen, onderzoeken uitvoeren, websites ontwikkelen, grafisch ontwerpen en nog veel meer!

Ook heb ik van begin 2013 tot eind 2016 de opleiding Webdeveloper gestudeerd aan het Graafschap College in Doetinchem, tijdens deze opleiding heb ik veel geleerd over HTML/CSS, PHP, WordPress, het ontwerpen van websites en fotografie. Ook heb ik tijdens mijn vier jaar op het Graafschap ontzettend leuke stages mogen lopen. Ik heb deze opleiding door omstandigheden helaas niet af kunnen ronden maar kon gelukkig al snel starten met de opleiding aan het Aventus. Ik leer hier nog ontzettend veel bij!

In mijn vrije tijd besteed ik ook veel aandacht aan het maken van eigen dingen, dit loopt uiteen van het maken van website’s tot forums tot weer digitale “kunstwerken”. Ook deze zijn terug te vinden in mijn portfolio onder het kopje ‘vrije tijd’.
Ook vind ik het fijn om te gamen en als ik dat niet aan het doen ben dan bouw ik vaak kostuums voor fantasy evenementen. Ik ben erg creatief aangelegd en hou er van om zo nu en dan iets in elkaar te knutselen.

Vaardigheden

Photoshop

80%

Illustrator

60%

InDesign

60%

After Effects

50%

HTML/CSS

90%

Wordpress

90%